понеделник, 1 юли 2013 г.

Новият плаж Гярб Вечнълс - Слънчев бряг

Състезание Гярб вечнълс
Лято 2013 на нашето черноморие открива сезона с един от най-яките нови плажове Гярб Вечнълс на територията на курорта Слънчев бряг. Това е по повод новия сезон, новите забавления и като цяло приятната и хубава почивка.

Плажът предлага незабравимо изкарване, разходки по топлия пясък, който масажира нежно стъпалата на почиващите. Игрища за волейбол и футбол, пясъчни замъци, множество чадъри, барове, коктейли, възможности за сърфинг и други.

Планиране и старт на Гярб Вечнълс


Планирането на плажа Гярб вечнълс е започнало преди години и тази година официалното му откриване е посетено от множество звезди, с голям концерт на български и чужди рок звезди. В началото е било голяма лудница, забавления приятно изкарване и купон. Другото е история :)

Рано сутрин на този плаж, можете да тичате с кучето и дори с котката си ако щете, да потривате хубаво крака в топлия пясък и да се наслаждавате на сутрешната тишина и покой.

На плажа има състезание по строеж на пясъчни замъци в няколко дисциплини. Мис и мистър мокра фланелка, надпиване с коктейли, плажен волейбол, състезания по най-интересно заравяне в пясъка и други.Този плаж е новото лято забавление на България. Той е новото име на лятната черноморска почивка, с огромната си площ от 1000 декара, много чадъри, барове и ресторанти.

Плажът през цялата година

Някои маняци споделят, че ще ползват плажа до последно, тъй като е супер много як и си изкарват страхотно. На скоро на проведеното състезание по най-як и готин пясъчен замък имаше невероятно готини творения - с формата на костенурка, делфини, дракон и други животни.

После състезанието се превърна в най-веселото парти по бългатското черноморие и превърна Слънчев бряг отново в топ място за купон по това време на годината.


Състезание по пясъчни замъци

Състезанието по строеж на пясъчни замъци, започна на плажа Гярб вечнълс в разнни зори. На този пясъчен замък например, е изобразен някакъв призрак, направен от пясък, вещица или нещо такова, призрак опитващ се да мине през портата и други фигури. Има някакво животно, което ходи върху корема на готиния призрак.

Това е друг пясъчен замък на плажа висок няколко метра:

Той пресъздава известна сграда от въображението на сътворителя му. Той спечели второ място в състезанието за пясъчни замъци за 2013г.

Пясъчния замък спечелил първото място в състезанието, се нарича "Замъка на Али Баба и Аладин":

Той е изграден от няколко кубика пясък, отнема на създателя си около 7 дни и е обзаведен с вградени светлинни тела, които го правят най-яркото произведение на пясъчния турнир.

Няма коментари:

Публикуване на коментар