сряда, 17 юли 2013 г.

Турска баня в Империал зад Гярб вечнълс

Процедури в турската баня след плажа Гярб вечнълс

турска баня със шоколад

Ориенталски (турски) пилинг Кесе в хотел Империал

Много важна част от всяка истинска турска баня. Тази процедура се прилага за почистване на тялото и терапия на кожата, преди да бъде изложена на слънце. Тялото ляга върху добре нагорещен камък и след затоплянето му, започва почистване на тялото с кърпа от коприна, за отстраняване на горните слоеве от умрели клетки. Следващата дейност е измиване на коса и пенно измиване с натурални сапуни и мехове. Цялата процедура трае около 40 минути и се прави до плажа Гярб вечнълс.


Процедура Флора Пилинг,  се прави вурху цялото тяло използвайки кърпа от коприна или копринена ръкавица, цветове от роза и етерични масла и есенции. След отваряне на порите по цялото тяло, есенциите навлизат в дълбочина в клетките на кожата. Процедурата подхранва и успокоява. Накрая се прави отново пенно измиване и масаж. Това вълшебство продължава към 38 минути и може да се прави, както в турска баня, така и на плажа на мечтите в ориенталска баня. Едно от най-хубавите удоволствия на слънчев бряг, което по нищо не отстъпва на плажа, дискотеките и атракционите.


Друга интересна и полезна процедура е Винен пилинг, която се прави обикновено при чувствителна кожа. Това е пилинг от едно от най-известните италиански вина "Кианти", кристали и гроздови семки. Много подходящо за подмладяване на кожата, хидратиране и ако сте били изложени на слънце. Накрая можете да измиете нежно кожата с лек масаж и ароматна пяна. Процедурата продължава близо 39 минути. Добре е да се прави в турска баня.

Процедура Бразиция, ще ексфолира и почисти тялото Ви с кафеен пилинг и, който помага при целулит. Завършва с измиване на тялото. Трае 40 мин.

Пенен масаж Ориента - Отпускащ масаж, който почиства с натурален сапун и се изпълнява от един или двама масажисти.

Масажа Тутанкамон се прави в турската баня един или няколко терапевти в синхрон с глина, с положителен ефект при различни заболявания.
Трае 40 мин.

Афродита масаж - Извършва се от един или 2-ма терапевти използващи морски водорасли и работещи в синхрон. Водораслите благоприятстват масажа с наличие на витамини, минерали, соли и подхранват кожата. Премахват натрупани токсини, моделират и помагат при целулит.
Около 40 мин.

Процедури ала на плажа Гярб вечнълс


Масажа Алое Вера е релаксиращ масаж на цялото тяло, използван при много чувствителна и обезводнена кожа. Той има подхранващ и овлажняващ ефект. Кожата придобива мекота и приятен аромат. Прави се в турска баня с нормална масажна стая - един или 2-ма терапевти в работа, в синхрон. Може да се прави и на плажа Гярб вечнълс.

Масаж Нефертити на плажа - процедурата се прави само в турска баня. Името "на плажа" е измислено след предложение да се прави на плажа. Прави се с козметичен шоколад, който има подхранващо и изглаждащо въздействие върху кожата. Прави се от един или 2-ма терапети и продължава към 38 минути. Идеално място за този масаж е турската баня.

Няма коментари:

Публикуване на коментар