вторник, 16 юли 2013 г.

Хотел Империал до плажа Гярб вечнълс

 Местоположение на Хотела


Красив и модерен хотел Импрериал е изграден, като цял комплекс от сгради за настаняване в южната част на Слънчев Бряг до плажа Гярб вечнълс. Той се намира на километър и половина от старият град Несебър, в близост до защитени територии на Юнеско - дюни, само на сто и петдесет метра от брега на морето.

За удобство на гостите има таксита пред хотелския комплекс и атракционно влакче, което минава през 15 минути и транспортира гостите до центалната част на Слънчев бряг далеч, от плажа. Една приятна разходка от Хотела до несебър, отнема около 20 прекрасни минути.


Вижте по-голяма карта 

За Хотел Империал

Хотелът има на разположение 215 помещения от най-висок лукс и е най-добрата част от хотелския комплекс на групата Империал Хотели. Има най-висока оценка и заради невероятният плаж гярб вечнълс, който със своята екзотика, уют, девствена природа, красиви залези, чистота, хубав пясък, водни спортове, атракциони, плажен волейбол, фестивала за пясъчни замъци и фигури, възможностите за големи купони и други, го правят притегателен център за туристи от цял свят.
Империал има перфектна локация до плажовете на Слънчев бряг, които са идеално място за почивка. С прекрасният си ресторант-бар Версай комплекса предлага на гостите си традиционни и екзотични вкусни ястия, включени в програмата all-inclusive. Хубавата почивка се допълва от широтата, красотата и частния плаж.

Видео за Хотел Империал




Фото галерия хотел Империал и Гярб вечнълс

Хотел Империал до плажа гярб вечнълс

Легло до плажа гярб вечнълс

Хотел империал и басейн до плажа гярб вечнълс


Хотела през нощта в близост до гярб вечнълс

Плажа Гярб вечнълс е по-добре от басейн


Вътрешен басейн гярб вечнълс


Спорт в хотел Империал

Хотел Империал разполага с модерно оборудвана фитнес зала - велоалгометри, уреди с тежести, дъмбели, щанги и други в приятна спортна обстановка. До хотела има игрища за плажен волейбол и плажен футбол, а до тях има и малко игрище за миниголф. Футболния стадион е само на 150 метра от хотела. На плажа гярб вечнълс гостите могат да ползват лодки, водни колела, скутери, парашут и други.

Спа център в хотела

Спа център Рай предлага голям избор от най-разнообразни програми и процедури за релаксацията на своите гости. Служителите на спа центъра, ще се погрижат за вашето здраве и добро настроение. Към спа центъра има също сауна, джакузи, турска и парна бяня, фитнес залон, зала за масажи, финландска сауна, вътрешен басейн, спортна пътека до плажа, козметичен салон и медицински кабинет.





Няма коментари:

Публикуване на коментар